10 zapovjedi karaoke zabava

Karaoke zabava je uvijek ludi provod svih prisutnih. Na karaoke zabava ma otpuste se sve kočnice i ludi provod je zagaranitran.

Pročitajte 10 zapovijedi karaoke zabava:

1. Izbjegavaj razgovor

Očito je da karaoke zabava nije samostan i da zavjet šutnje jednostavno ne ide ruku pod ruku s karaoke zabavama. Ipak, kada druga osoba stupi na pozornicu bilo bi lijepo posvetiti minimalnu količinu pažnje, ako ništa drugo iz pristojnosti, jer mirovinska reforma ili vrijednost fraktalne analize varijabilnosti u RR intervalu elektrokardiograma nisu teme koje o kojima bi ste trebali raspravljati za vrijeme karaoka. Samo se zabavite!

2. Zadržite mišljenje za sebe

Stavite se na mjesto pjevača(ice).  Zamislite da gledate u publiku i samo vidite šaptanje, podsmjehivanje… Učinak na izvođača je kao da ste naišli na zid pri brzini od 150kn/h. Budite sigurni, pogubno je i niti malo ugodno.

3. Nikada ne zadirkujte i ismijavajte izvođača

Bez obzira na strahote kojima vaše uši mogu biti izvrgnute ne zaboravite da su karaoke otvorene za sve. Vokalne mogućnosti izvođača nisu, i ne bi trebale, biti glavne. Upravo to je ono što karaoke čini toliko zabavnim i šarmantnim, a po nekada su i dragocjena životna lekcija o tolerantnosti. Tko zna, možda i naučite nešto novo.

4. Nikada ne zadirkujte i ismijavajte izvođača

Ne samo da nećete ismijavati izvođače nego ćete im vrlo rado i puni entuzijazma pljeskati! Tko ne voli biti toplo pozdravljen na pozornici? Pljeskanje je način na koji ćete pokazati da cijenite izvođača i njegovu izvedbu (pa čak i ako tako samo slavite njezin kraj J).

5. Pričekajte svoj red

Bila formalna ili usmena kako u svakodnevnom životu tako i na karaokama postoje određena pravila ponašanja koja treba poštivati. Poštuj ih kako se vaša karaoke zabava ne bi pretvorila u neumoljivu utrku i borbu sa svima koji misle da su rođeni s mikrofonom u ruci.

6. Nemojte pjevati glasnije od izvođača na pozornici

Možda vam je izvođač na stageu „oteo“ omiljenu pjesmu, ali to nije razlog da se iz petnih žila trudite nadglasati osobu s mikrofonom (čak i kada ga vi nemate).

7. Nemojte dolaziti na pozornicu ako niste pozvani

Možete plesati na svojem stolcu, pored njega, oko njega, pa čak i na njemu, ali nikada nemojte prekidati ono što se događa na pozornici osim ako niste pozvani.

8. Zabranjeno je smijati se izvođaču

Najbolji prijatelj vam je na pozornici i sasvim prirodno po svaku cijenu omesti njegov trenutak slave je neodoljivo. Čak i ako vas prijatelj poziva da to učinite nemojte jer će se vaša interna šala vjerojatno prelomiti preko leđa drugih izvođača.

9. Zadržite trezvenost

Uvijek i svugdje bitna je umjerenost. U redu je ponuditi i napraviti show, ali izbjegavajte stvaranje spektakla jer je tanka granica između umjetnika i osobe koja sve terorizira.

10. Vodite računa o opremi koju koristite

Mikrofon nije napravljen za žongliranje. Lako je lomljiv i ne može podnijeti puno udaraca. Završiti pjesmu bacanjem mikrofona dok odlazite s pozornice i nije nešto dobra ideja!

Nadamo se da su vam se svidjeli naših 10 karaoke zapovijedi, ako jesu slobodno nas preporučite prijateljima ili podijelite putem društvenih mreža. ????