• Tehnička produkcija koncerata - GoDJi Full Service Agencija

GoDJI entertainment

Agencija za pružanje profesionalnih usluga audiovizualne i tehničke produkcije događanja.

Rasvjeta, razglas, video projekcije, LED ekrani, LCD ekrani, 3D mapping, pozornice, postavljanje i osmišljavanje scenografije događanja, najam potrebne opreme za provedbu raznolikih događanja, DJ ili karaoke show angažman.

Najam DJ-a GoDJi

GoDJi tim vrhunskih majstora

Glavna vrijednost GoDJI entertainmenta je tim kojeg čine vrsni majstori za rasvjetu i zvuk, stručnjaci za tehničku produkciju, planiranje, projektiranje i instalaciju opreme, te sjajni zabavljači i voditelji programa.

NAŠE USLUGE

Popis naše suvremene rasvjetne opreme je dugaaaaaaačak, a kontinuirano ulaganje u nove tehnologije, inovacije i održavanje čini nas vodećima na tržištu. Vrhunska rasvjetna rješenja podići će vaše događanje na najvišu razinu, transformirati će svaki prostori i učiniti doživljaje, uspomene i fotografije upečatljivima i nezaboravnim.

Ne tražite dalje od naše vrhunske usluge najma razglasa! Naši razglasni sustavi omogućuju savršenu harmoniju kristalno čistog zvuka i impresivnog audio iskustva na vašim događajima. Bez obzira organizirate li korporativnu konferenciju, koncert, svadbu ili bilo koju drugu prigodu koja zahtijeva iznimnu kvalitetu zvuka, naša vrhunska oprema i tonski majstori osigurat će da se vaš sadržaj čuje jasno i glasno.

Ukoliko vam je potrebno prezentiranje vizualnog ili video sadržaja na vašem kulturnom ili sportskom događanju, koncertu, konferenciji ili nekom drugom posebnom događaju odaberite LED ekrane velikih dimenzija ili video zid po dimenzijama vaših potreba koji će oduševiti sve vaše posjetitelje i sudionike.

Bez obzira organizirate li korporativnu prezentaciju, filmsku projekciju ili bilo koji događaj koji zahtijeva upečatljive vizualne prikaze, naši projektori pretvorit će svaku površinu u zadivljujuće platno.

Tehnologija 3D video projekcije i mappinga otvara mnoge kreativne mogućnosti za stvaranje nevjerojatnih vizualnih doživljaja na različitim vrstama događanja i lokacija.

Vizualne inovacije u kombinaciji sa svjetlosnim instalacijama vašem će događanju omogućiti brojne mogućnosti prezentiranja ključnih poruka i vizuala. Organizirate li javno događanje, korporativni događaj, predstavljanje proizvoda, koncert ili bilo koju prigodu vrhunske video projekcije pružiti će vam spektakularnu vizualnu atraktivnost.

Pozornica je centralno mjesto na događanjima. Na njoj se sve odvija, program, koncert ili predstava. Veličina površine pozornice, njezina visina, je li natkrivena ili nije, razina opremljenosti razlikuje se za svako događanje.

Truss sustavi mogu biti sastavni dio scenografije, postave pozornice kao nosači za razglasni sustav, rasvjetu, krov, LED ekran ili kino platno, ali isto tako mogu činiti i samostalne instalacije u prostoru te biti kulisa za neke nove i samo vaše priče. Recite nam što želite postići i naš stručan tim će prema potrebama vašeg događanja projektirat izvedbu pozornice i instalaciju truss sustava.

Kreativna i dojmljiva scenografija na događanjima stvara ugodno okruženje i dojam koji će sudionici pamtiti. Od svjetlosnih efekata do ostalih dekorativnih instalacija, scenografija pruža vizualni doživljaj prostora. Kreativni dio GoDji tima osmislit će scenografiju idealnu na vaše događanje i lokaciju, a tehnički dio tima provest će koncept u djelo.

Kažu da dobra glazba spaja ljude, upravo zato mnogi se odlučuju za najam karaoka kako bi povezali i zabavili sudionike, stvorili nove uspomene ili oživjeli stare. Odaberite karaoke kao glavnu atrakciju večeri ili kao dodatno iznenađenje!

Osim stručnosti i ljubavi prema glazbi, naš tim talentiran je i za zabavu i animaciju. Odaberite DJ-a za sve vrste događanja – od privatnih zabava i vjenčanja, festivala i zabavnih događanja do korporativnih evenata i osigurajte glazbu idealnu za dobru atmosferu na vašem događanju.

Naš tim stručnjaka ima izvanredan talent za angažiranje publike, vođenje programa i interakciju s publikom i ostalim sudionicima programa kako bi se svi osjećali uključeno, a organizatori opušteno.

Tehnička produkcija događanja sveobuhvatna je usluga koja može sadržavati brojne tehničko-logističke aktivnosti od nabave opreme, inventara, postavljanja infrastrukture, montažu i demontažu tehničko upravljanje i podršku tijekom samog događanja. Prepustite stručnjacima tehničku realizaciju vašeg događanja i osigurajte nesmetanu provedbu.

Uz šatore raznih veličina i pagode budite spremni na sve vremenske uvjete. GoDJi usluga najma pagoda i najma šatora obuhvaća dostavu, montažu i demontažu, te savjetovanje i planiranje o potrebnoj vrsti, veličini i kvadraturi sukladno potrebama vašeg događanja.

Želite li svoju poruku i multimedijalni sadržaj prenijeti svakom posjetitelji i sudioniku na određenom mjestu u prostoru LCD TV-i su ono što vam je potrebno. Osigurajte vidljivost i prisutnost video i foto materijala u svakom prostoru.

Pošaljite upit za vaše događanje već danas!

Odaberite željenu uslugu i rezervirajte termin svog eventa, a sve ostalo prepustite nama!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Ukoliko već znate lokaciju događanja molimo da ju upišete.
Ukoliko već znate željeni datum događanja molimo da ga upišete.
Odaberite što vas zanima?
Odaberite usluge za koje ste zainteresirani, ako i niste sigurni za neku uslugu slobodno označite pa ćemo to zajedno iskomunicirati.
Napišite ukoliko imate dodatno pitanje za nas ili nam želite nešto dodatno napomenuti.