Upoznajte GoDJi tim

GoDJi entertainment uspješno djeluje na hrvatskoj event management sceni već više od 20 godina, te je danas prepoznato ime full service agencije za tehničku produkciju događanja.

GoDJi - pouzdani partner - event management

Pouzdan partner

Kao pouzdan partner za tehničku produkciju evenata GoDJi entertainment godišnje provodi više od 250 događanja pružajući za njih usluge rasvjete, audia, videa, scenografije, organizacije i opskrbe tehničkom infrastrukturom kao i tehničke provedbe.

Brojni klijenti

Kao reference onih koji im već dugi niz godina daju svoje povjerenje GoDJi timu imena su: turističkih zajednica, hotelskih kompleksa, velikih tvrtki, poznatih hrvatskih pjevača i pjevačica, brojnih festivala, modnih revija, kino projekcija na otvorenom, sportskih natjecanja te poslovnih i privatnih evenata svih vrsta.

GoDJi se prometnuo u pouzdanog partnera brojnih kulturnih, zabavnih, sportskih, turističkih i poslovnih događanja, koji okuplja brojne vanjske suradnike vodeći zahtjevne zadatke i angažmane klijenata. 

GoDJi događanje EOS - event management
GoDJi na eventu - event management

Raznoliki eventi

Tako su samo neki od projekata koji se mogu naći na toj listi koncerti Massima, Vanne, Matije Cveka, Marka Kutlića, Maje Bajamić, Cubisma i Madre Badesse, Festival svjetla, Dani bana u Novim Dvorima, adventska događanja u gradovima diljem Hrvatske, kino projekcije na otvorenom, različita gala događanja, konferencije i poslovna događanja, sportska događanja poput Boris Hanžeković Memorijala, Večernjakove biciklijade kao i više od 500 zadovoljnih mladenaca diljem Hrvatske.

Pouzdanost

GoDJi kvaliteta

kvaliteta

GoDJi inovativnost

inovativnost

GoDJi izvrsnost

izvrsnost

GoDJi tim na događanju - event management

GoDJi tim

Glavna vrijednost GoDJI entertainmenta je tim kojeg čine vrsni majstori za rasvjetu i zvuk, stručnjaci za tehničku produkciju, planiranje, projektiranje i instalaciju opreme, te sjajni zabavljači i voditelji programa.

GoDJi entertainment sa svojim uslugama upotpunit će svako događanje, pri čemu će ih posjetitelji i sudionici pamtiti po dobroj zabavi, glazbi, upečatljivim efektima i rasvjeti, a organizatori po suradnji na principu “ključ u ruke”.

Dugogodišnji smo klijenti GoDJi entertainment koji osiguraju da se naš prigodni program već godinama čuje ulicama oko glavnog zagrebačkog trga. Barem jedan dio organizacije za kojeg znam da će proći besprijekorno i da se o njemu ne moram brinuti. 

Boris P.

Pošaljite upit za vaše događanje još danas!

Odaberite željenu uslugu i rezervirajte termin svog eventa, a sve ostalo prepustite nama!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Ukoliko već znate lokaciju događanja molimo da ju upišete.
Ukoliko već znate željeni datum događanja molimo da ga upišete.
Odaberite što vas zanima?
Odaberite usluge za koje ste zainteresirani, ako i niste sigurni za neku uslugu slobodno označite pa ćemo to zajedno iskomunicirati.
Napišite ukoliko imate dodatno pitanje za nas ili nam želite nešto dodatno napomenuti.