UŽIVAJTE U VAŠEM DANU IZ SNOVA NEVEZANO ZA VREMENSKE UVJETE!

Planirajte svoje vjenčanje misleći na sve vremenske uvjete. Osigurajte se od lošeg vremena i budite spremni kako bi se zabava i slavlje mogli nesmetano odvijati unatoč kiši.

GoDJi usluga “Najam šatora i pagoda” obuhvaća dostavu, montažu i demontažu te savjetovanje i planiranje o potrebnoj vrsti, veličini i kvadraturi sukladno potrebama vašeg vjenčanja.

GoDJi Najam pagoda - najam šatora - Pagode za proslave

Sve potrebno za vaš dan iz snova

U sklopu ove usluge nudimo najam šatora i pagoda raznih dimenzija kao i popratnih sadržaja: najam pozornica, stolova, stolaca, scenografije na događanjima.

Kvalitetna priprema pola je posla, zato odaberite GoDJi tim koji će odraditi montažu i demontažu, te održavanje pagoda i šatora raznih dimenzije po potrebi.

Još danas rezervirajte najam šatora ili pagoda prema vašoj potrebi.

Pobrinite se da vas na dan vjenčanja ništa ne može (neugodno) iznenaditi!

Dodatne opcije za proslavu vjenčanja:

Svadbu su svi doživjeli kao odličan tulum te je podij od početka dana do kraja večeri bio ispunjen rasplesanim gostima. Kao sto je DJ Baggio rekao, za vrijeme dana su svi rasplesani i pomalo suzdržani, no čim se spusti mrak, kao da svi gosti su se opustili. I tako je zaista i bilo.
Ukratko, nezaboravna večer, fenomenlan tulum i da mogu ponoviti, apsolutno ništa ne bih mijenjala. Baggio, od srca veliko hvala na fenomenalnoj atmosferi.

Ivana i Mladen

Odaberite najam šatora i pagoda za svoje vjenčanje kako se ne bi morali brinuti o vremenskim uvjetima za svoj dan iz snova!

Odaberite željenu uslugu i rezervirajte svoj termin, a sve ostalo prepustite nama!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Ukoliko već znate lokaciju događanja molimo da ju upišete.
Ukoliko već znate željeni datum događanja molimo da ga upišete.
Odaberite što vas zanima?
Odaberite usluge za koje ste zainteresirani, ako i niste sigurni za neku uslugu slobodno označite pa ćemo to zajedno iskomunicirati.
Napišite ukoliko imate dodatno pitanje za nas ili nam želite nešto dodatno napomenuti.