DJ ZA VJENČANJA JE IDEALAN ODABIR, DOBIT ĆETE ZAGARANTIRANU ZABAVU I PUN PLESNI PODIJ!

Najveća prednost DJ-a na vjenčanju je prilagodljivost i raznovrsnost repertoara koji po želji mladenaca može staviti gotovo bilo koju pjesmu na popis, kako u pripremi repertoara uz dogovor s mladencima prije same proslave, isto tako i za vrijeme proslave. DJ za vjenčanja može prema atmosferi prilagođavati repertoar, biti fleksibilan i prema iskustvu “slušati” publiku.

Pri organizaciji vjenčanja mladenci razmišljaju i brinu o bezbroj stvari, no angažirajući profesionalnog DJ-a za vjenčanja glazba, atmosfera, odabir pjesama i vrhunska zabava su stvari koje u potpunosti mogu prepustiti GoDJi timu.

DJ za vjenčanja (5)

Glavni faktor za dobro raspoloženje

Glavno mjesto svake proslave vjenčanja je plesni podij, a upravo je DJ glavni faktor za dobro raspoložene uzvanike koji će zauzeti podij i plesati do zore.

GoDJi DJ za vjenčanja u dogovoru s mladencima može preuzeti i dio animacije i vođenja protokola – od najave ulaska mladenaca u dvoranu, prvog plesa, animacije kod bacanja buketa, rezanja torte i ostalih potrebnih događaja. 

Uz najam GoDJi DJ-a za vjenčanja osiguran vam je i DJ corner, osnovna rasvjeta i razglas.

Naši DJ-i se mogu prilagoditi opremom i za vanjska i za unutarnja vjenčanja.

Dodatne opcije za zabavu:

Galerija

Puuuuno hvala Draženu na odličnom tajmingu za svaku pjesmu i svaku zafrkanciju! Iako je prošlo skoro mjesec i pol od svadbe, zajedno s našim gostima i dalje hvalimo Dražena zbog savršene atmosfere. Bilo nas je malo, bilo je kratko i slatko i ponovili bi sve opet bez ikakvih promjena.

Leona A.

Odaberite GoDJi DJ-a za nezaboravnu zabavu i ples na vjenčanju!

Odaberite željenu uslugu i rezervirajte termin svog vjenčanja, a sve ostalo prepustite nama!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Ukoliko već znate lokaciju događanja molimo da ju upišete.
Ukoliko već znate željeni datum događanja molimo da ga upišete.
Odaberite što vas zanima?
Odaberite usluge za koje ste zainteresirani, ako i niste sigurni za neku uslugu slobodno označite pa ćemo to zajedno iskomunicirati.
Napišite ukoliko imate dodatno pitanje za nas ili nam želite nešto dodatno napomenuti.