planiranje B OPCIJE sukladno vremenskIM PRILIKAMA I NEPRILIKAMA JE sastavni dio organizacije događanja

Najam pagoda i šatora omogućuje vam jednu veliku brigu manje za vaše događanje – brigu o vremenu. Vremenske (ne)prilike i planiranje opcija sukladno vremenskoj prognozi i sezoni sastavni su dio svake organizacije događanja – onih velikih javnih kao i onih manjih privatnih.

Uz šatore raznih veličina i pagode budite spremni na sve vremenske uvjete. GoDJi usluga najma pagoda i najma šatora obuhvaća dostavu, montažu i demontažu, te savjetovanje i planiranje o potrebnoj vrsti, veličini i kvadraturi sukladno potrebama vašeg događanja.

Zašto odabrati GoDJi najam pagoda i šatora?

Najam Šatora - GoDJi entertainment

Tehnička podrška

Složenije potrebe većih dimenzija šatora ili promotivnih šatora-kupola, šatora-iglua ili šatora za klizališta iziskuju detaljnije planiranje i vođenje provedbe kao i tehničku podršku za vrijeme svih faza. U sklopu najma šatora takvih dimenzija i višednevnih događanja, GoDJi tim pružit će vam tehničku podršku koja vam je potrebna.

Ključ u ruke

Planirajte svoje događanje misleći na sve vremenske uvjete i potrebe bez briga. GoDJi usluga Najam šatora i pagoda obuhvaća cjelokupnu tehničku organizaciju i provedbu po principu “ključ u ruke” kako bi se vaše događanje odvijalo po planu.

Galerija

Pagoda koju smo iznajmiti spasila je naše događanje. Čvrsta i postavljena baš na pravo mjesto, izdržala je i vjetar i kišu. Od tad je obavezna oprema za plan B za svaki event.

Ivana J.

Odaberite željenu uslugu i rezervirajte termin svog eventa, a sve ostalo prepustite nama!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Ukoliko već znate lokaciju događanja molimo da ju upišete.
Ukoliko već znate željeni datum događanja molimo da ga upišete.
Odaberite što vas zanima?
Odaberite usluge za koje ste zainteresirani, ako i niste sigurni za neku uslugu slobodno označite pa ćemo to zajedno iskomunicirati.
Napišite ukoliko imate dodatno pitanje za nas ili nam želite nešto dodatno napomenuti.