Video zid

za vizualni spektakl

Stvorite vizualni spektakl i upečatljiv dojam LED ekranima velikih dimenzija!

LED ekrani velikih dimenzija (video zid) nude mogućnost prilagođavanja dimenzija sukladno potrebama. Prezentiranje multimedijalnog sadržaja na kulturnom ili sportskom događanju, koncertu, konferenciji ili nekom drugom događaju s video zidom prilagodit ćemo vašim potrebama, vrsti materijala i događanja.

LED ekrani velikih dimenzija cover - ZABA

Visoko kvalitetna oprema

Naši LED ekrani prate najsuvremenije tehničke zahtjeve i razvoj opreme koji omogućuje osiguravanje svih vaših zahtjeva te savršenu sliku visoke rezolucije. Sa svojim zaslonima visoke razlučivosti i besprijekornom kvalitetom slike, ovi ekrani osiguravaju da svaki detalj i piksel bude prenesen s preciznošću. Bilo da se radi o prikazivanju zadivljujućih vizualnih prikaza, zadivljujuće grafike ili zanimljivog video sadržaja, naši LED zasloni pružaju impresivnu vizualnu produkciju koja će osvojiti vašu publiku iz svakog kuta. Pomno odabiremo i održavamo naše zaslone kako bismo osigurali optimalne performanse i pouzdanost, tako da se možete usredotočiti na pružanje besprijekornog događaja bez ikakvih tehničkih briga.

Zašto odabrati GoDJi uslugu LED Ekrani Velikih Dimenzija?

Osim kvalitetne opreme i brzog postavljanja video ekrana za ljetno kino, iskustvo GoDji tima pomoglo nam je u kreiranju logističkih rješenja od mjesta postavljanja ekrana sukladno zalasku sunca, broju ljudi, udaljenosti prikladnoj za dobar vid…Sve su to stvari o kojima ni ne razmišljaš u detalje prije planiranja. Oni su nam skrenuli pozornost na to i predvidili potencijane izazove.

Jana R.

Galerija

Javite nam se s potrebama vašeg događanja!

Naš tim savjetovat će vas pri odabiru tehničkih karakteristika i opreme idealne baš za vaše događanje.

Odaberite željenu uslugu i rezervirajte termin svog eventa, a sve ostalo prepustite nama!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Ukoliko već znate lokaciju događanja molimo da ju upišete.
Ukoliko već znate željeni datum događanja molimo da ga upišete.
Odaberite što vas zanima?
Odaberite usluge za koje ste zainteresirani, ako i niste sigurni za neku uslugu slobodno označite pa ćemo to zajedno iskomunicirati.
Napišite ukoliko imate dodatno pitanje za nas ili nam želite nešto dodatno napomenuti.