Jeste li ikada čuli da je nekome bilo dosadno na zabavi na kojoj su bile karaoke? Bez brige, nismo ni mi!

Karaoke za proslave su idealna zabava za sve generacije. Od bilo koje proslave napravite nezaboravnu zabavu koja će se još dugo prepričavati.

Karaoke za evente 2

Više od DJ-a

Zadnjih godina karaoke u Hrvatskoj postale su sve popularnije te se mnogi za njih odlučuju kao glavnu ili dodatnu animaciju za svoju proslavu.

Karaoke često budu iznenađenje za goste zabave, poslovne suradnike i kolege na teambuildinzima i uredskim zabavama, kao i na djevojačkim večerima ili na rođendanima.

GoDJi entertainment ponuda karaoka za proslave je široka pa tako u svojim karaoke paketima osiguravamo sve potrebno od mikrofona, razglasnog sustava prema opsegu događanja, matrica s popisom pjesama, prijenosnog računala pa do projektora/televizora/monitora.

Od dodatnih usluga možemo vam osigurati još mnogo toga, ali uz karaoke najpopularniji su light show, vođenje programa večeri i najam DJ-a.

Na karaoke proslavama uvijek vlada vesela i nasmijana atmosfera, a krivi tonovi i drugačije interpretaicje tekstova izvor su smijeha.

Dodatne opcije za zabavu:

Galerija

Karaoke su bile pun pogodak. Baš prava aktivnost za povezivanje svih generacija na proslavi. Hvala GoDJi timu na tehničkoj podršci!

Nives Z.

Rezervirajte karaoke show kao glavnu animaciju ili dodatno iznenađenje na proslavi i raspjevajte svoje goste!

Odaberite željenu uslugu i rezervirajte termin svog eventa, a sve ostalo prepustite nama!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Ukoliko već znate lokaciju događanja molimo da ju upišete.
Ukoliko već znate željeni datum događanja molimo da ga upišete.
Odaberite što vas zanima?
Odaberite usluge za koje ste zainteresirani, ako i niste sigurni za neku uslugu slobodno označite pa ćemo to zajedno iskomunicirati.
Napišite ukoliko imate dodatno pitanje za nas ili nam želite nešto dodatno napomenuti.