Karaoke su kao čarobna pozornica na kojoj svaTko od nas može postati zvijezda na trenutak

Najam karaoka je odličan izbor za dobar provod bilo da organizirate rođendansku proslavu, djevojačku zabavu, team building, tematsku večer u ugostiteljskom objektu ili samo želite provesti nezaboravno vrijeme uz dozu uzbuđenja i smijeha.

Kažu da dobra glazba spaja ljude, upravo zato mnogi se odlučuju za najam karaoka kako bi povezali i zabavili sudionike, stvorili nove uspomene ili oživjeli stare. Odaberite karaoke kao glavnu atrakciju večeri ili kao dodatak iznenađenja!

Zašto odabrati GoDJi najam karaoka?

Najam karaoka 3 - GoDJi

Širok izbor pjesama

Naša karaoke lista pjesama sadrži tisuće pjesama iz različitih žanrova i razdoblja. Bez obzira volite li domaće, strano, pop, rock, R&B ili klasike, imamo pjesme za sve ukuse. Neka svaki gost pronađe omiljenu pjesmu prema svom ukusu ili temi događanja!

Galerija

Goran je profesionalan, susretljiv, drag i jako simpatičan. Uz njega smo se osjećali kao da smo prijatelji sto godina, zaslužan za dobru vibru i za dizanje atmosfere. Naravno i vrlo izdržljiv, imun na zavijanje na karaokama.

Sanja K.

Kontaktirajte nas već danas i rezervirajte najam opreme za svoju karaoke zabavu!

Osim karaoke opreme i razglasnog sustava, dodatno možete odabrati i najam rasvjete i specijalnih efekata ili pozornice kako bi doživljaj pjevačkih nastupa bio potpun.

Odaberite željenu uslugu i rezervirajte termin svog eventa, a sve ostalo prepustite nama!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Ukoliko već znate lokaciju događanja molimo da ju upišete.
Ukoliko već znate željeni datum događanja molimo da ga upišete.
Odaberite što vas zanima?
Odaberite usluge za koje ste zainteresirani, ako i niste sigurni za neku uslugu slobodno označite pa ćemo to zajedno iskomunicirati.
Napišite ukoliko imate dodatno pitanje za nas ili nam želite nešto dodatno napomenuti.