NEKA VAŠI PROMOTIVNI MATERIJALI BUDU PRIMJEĆENI

Korporativni videi, tv spotovi i reklame, fotografije, prezentacije, program, promocija sadržaja i logotipa samo su neki od povoda zbog kojih se mnogi organizatori odlučuju na najam LCD TV-a.

Najam LCD TV-a omogućuje vizualne prezentacije, te je važan dio brojnih događanja.

Karaoke za evente - LCD TV na pozornici GoDJi

LCD TV-i za svaki prostor

U GoDJi ponudi imamo LCD TV-e ranih veličina koje postavljamo u vaš prostor sukladno potrebama, uz pripadajuće nosače ili stalke, te ukoliko je potrebno naša tehnička podrška stoji vam na raspolaganju tijekom cijelog događanja. Također prema potrebama LCD ekrani mogu biti postavljeni i grupirano tako da više njih čine cjelinu.

Idealno rješenje za vidljivost

Naši LCD TV-i idealno su rješenje za vrijedan video materijal kojeg želite prikazati svojoj ciljanoj skupini. Bez obzira o kojem formatu se radi, GoDJi LCD-i raznih veličina biti će pravo mjesto za vaše oglašavanje – u vanjskom ili unutarnjem prostoru.

Najam LCD TV-a EVENT
Najam karaoka - Najam LCD TV-a

Audio-vizualni doživljaj

Uz GoDJi TV opremu možemo vam osigurati potpuni audio-vidualni doživljaj koji će vam omogućiti da uz kvalitetnu sliku/video prenesete i zvuk. Prezentirajte sadržaj, promovirate promo ili tematski korporativni video i prenesite poruku slikom i zvukom.

Kvaliteta opreme

Za vizualna rješenja promocije iznimno je važna kvaliteta opreme kako bi slika bila kristalno čista. Također postavljanje i montaža na pravo mjesto, sigurnost opreme u prostoru, te jednostavnost spajanja i reprodukcije uvelike utječu na vidljivost i promotivni uspjeh. Upravo zato prepustite se našem stručnom timu za efekt kakav priželjkujete.

Najam LCD TV-a SASTANAK

Odličan medij za viljivost našeg promo videa koji se vrtio cijeli event na LCD ekranu s visoko kvalitetnom slikom.

Petar T.

Galerija

Odaberite GoDJi uslugu Najam LCD TV-a još danas i neka vaša vizualna poruka oduševi sve prisutne!

Odaberite željenu uslugu i rezervirajte termin svog eventa, a sve ostalo prepustite nama!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Ukoliko već znate lokaciju događanja molimo da ju upišete.
Ukoliko već znate željeni datum događanja molimo da ga upišete.
Odaberite što vas zanima?
Odaberite usluge za koje ste zainteresirani, ako i niste sigurni za neku uslugu slobodno označite pa ćemo to zajedno iskomunicirati.
Napišite ukoliko imate dodatno pitanje za nas ili nam želite nešto dodatno napomenuti.