DOBRA GLAZBA POKRETAČ JE SVIH ZABAVA KOJE PAMTIMO!

Privatne zabave poput proslava rođendana, obljetnica, matura, obilježavanja sakramenata i djevojačkih zabava odlične su prilike za dobru glazbu koja će upotpuniti svaku proslavu – bilo kao glazbu za ples ili kao pozadinu za druženje.

DJ za proslave idealna je opcija za sve one koji se žele zabaviti uz dobru glazbu po vlastitom ukusu ili temi događanja, ne brinući se za sastavljanje popisa pjesama, odabir streaming platforme, prebacivanje pjesama. 

GoDJi tim na događanju - event management - DJ za Proslave

Više od DJ-a

Godji DJ-i ujedno su i odlični animatori programa, te će vrlo rado i vašu atmosferu podići i osigurati pun plesni podij, ali i komunicirati dogovorene poruke. Uz angažman DJ-a osigurana je razglasna oprema prema potrebama vaše proslave, a možete odabrati i dodatnu opciju rasvjete, efekata, LED ili LCD ekrana ili karaoka.

Osigurajte rasplesanu zabavu uz popularne GoDJi DJ-e o kojima se priča!

Dodatne opcije uz uslugu DJ za proslave:

Galerija

Very very very happy clients! If you’re expecting foreigners go with GoDJi! If you only have couple of songs on your list for entire night and want DJ to take over everything go with GoDJi! If you want a nice guy that knows how to entertain your guests go with GoDJi! Thanks Goran! If we’ll ever need DJ again we’ll come back to you!

Marija T.

Za odličnu atmosferu na proslavama kao i sjećanje na dobru zabavu, najčešće je presudan faktor glazbe.

Odaberite željenu uslugu i rezervirajte termin svog eventa, a sve ostalo prepustite nama!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Ukoliko već znate lokaciju događanja molimo da ju upišete.
Ukoliko već znate željeni datum događanja molimo da ga upišete.
Odaberite što vas zanima?
Odaberite usluge za koje ste zainteresirani, ako i niste sigurni za neku uslugu slobodno označite pa ćemo to zajedno iskomunicirati.
Napišite ukoliko imate dodatno pitanje za nas ili nam želite nešto dodatno napomenuti.