• Tehnička produkcija koncerata - GoDJi Full Service Agencija

GoDJI entertainment je agencija za pružanje profesionalnih usluga audiovizualne i tehničke produkcije događanja.

Rasvjeta, razglas, video projekcije, LED ekrani, 3D mapping, pozornice, postavljanje i osmišljavanje scenografije događanja, najam potrebne opreme za provedbu raznolikih događanja, DJ ili karaoke show angažman.

GoDJi entertainment tim

GoDJi tim vrhunskih majstora

Glavna vrijednost GoDJI entertainmenta je GoDJi tim kojeg čine vrsni majstori za rasvjetu i zvuk, stručnjaci za tehničku produkciju, planiranje, projektiranje i instalaciju opreme, te sjajni zabavljači i voditelji programa.

NAŠE USLUGE

Popis naše suvremene opreme za najam rasvjete je dugaaaaaaačak, a konstantno ulaganje u novitete, inovacije i održavanje čini nas vodećima na tržištu. 

Ne tražite dalje od naše vrhunske usluge najma razglasa! Naši razglasni sustavi omogućuju savršenu harmoniju kristalno čistog zvuka i impresivnog audio iskustva na vašim događajima. Bez obzira organizirate li korporativnu konferenciju, koncert uživo, svadbu ili bilo koju posebnu prigodu koja zahtijeva iznimnu kvalitetu zvuka, naša vrhunska oprema i tonski majstori osigurat će da se vaš sadržaj čuje jasno i glasno.

Ukoliko vam je potrebno prezentiranje vizualnog ili video sadržaja na vašem kulturnom ili sportskom događanju, koncertu, konferenciji ili nekom drugom posebnom događaju odaberite LED ekrane velikih dimenzija, tzv video zid, koji će oduševiti sve vaše posjetitelje i sudionike.

Bez obzira organizirate li korporativnu prezentaciju, filmsku projekciju ili bilo koji događaj koji zahtijeva upečatljive vizualne prikaze, naši projektori pretvorit će svaku površinu u zadivljujuće platno.

3d video projekcije i mapping

Naša usluga 3D video projekcije i mapiranja, gdje pomičemo granice vizualnih inovacija kako bismo stvorili iskustva koja izazivaju strahopoštovanje kao nikada prije. Bez obzira organizirate li korporativni događaj, predstavljanje proizvoda, koncert ili bilo koju prigodu vrhunske projekcije vizuala i mapiranja vašoj će lokaciji pružiti spektakularnu vizualnu atraktivnost.

Pozornica je na događanjima centralno mjesto na kojem se odvija program, koncert ili predstava. Veličina površine, visina, razina opremljenosti razlikuje se za svako događanje. Isto tako truss sustav kao samostalan koristan je nosač za raznolike namjene poput one za rasvjetne sustave, kino platna ili video zidove. Naš stručan tim prema potrebama vašeg događanja projektirat će izvedbu pozornice ili instalaciju samostalnog truss sustava.

Scenografija na događanjima

Kreativna i dojmljiva scenografija na događanjima stvara ugodno okruženje i dojam koji će sudionici pamtiti. Od svjetlosnih efekata do ostalih dekorativnih instalacija, scenografija pruža vizualni doživljaj prostora.

Kažu da dobra glazba spaja ljude, upravo zato mnogi se odlučuju za najam karaoka kako bi povezali i zabavili sudionike, stvorili nove uspomene ili oživjeli stare. Odaberite karaoke kao glavnu atrakciju večeri ili kao dodatak iznenađenja!

Osim stručnosti i ljubavi prema glazbi, naš tim talentiran je i za zabavu i animaciju programa. Odaberite DJ-a za sve vrste događanja – od privatnih zabava i vjenčanja, festivala i zabavnih događanja do korporativnih evenata.

Naš tim stručnjaka ima izvanredan talent za angažiranje publike, vođenje programa i osiguravanje da se svi sudionici osjećaju uključeno, a organizatori opušteno tijekom događanja.

Tehnička produkcija događanja

Tehnička produkcija događanja sveobuhvatna je usluga koja može sadržavati brojne tehičko-logističke aktivnosti od nabave opreme, inventara, postavljanja infrastrukture, montažu i demontažu tehničko upravljanje i podršku tijekom samog događanja.

Uz šatore svih veličina i pagode za manja događanja budite spremni na sve vremenske uvjete. GoDJi Usluga najma pagoda i najma šatora obuhvaća dostavu, montažu i demontažu, te savjetovanje i planiranje o potrebnoj vrsti, veličini i kvadraturi sukladno potrebama vašeg događanja.